POKRENI HIGHLANDER PUTOVANJE

Highlander Durmitor je jedinstveno iskustvo koje spaja ljubitelje prirode, avanturiste i one željne izazova iz cijelog svijeta. U srcu predivnog Nacionalnog parka Durmitor, ovaj događaj nudi priliku da se učesnici upuste u istraživanje netaknute prirode, testiraju svoje granice i istovremeno uživaju u nezaboravnim pejzažima. Događaj je podijeljen na dva glavna formata: Lyra, jednodnevna avantura idealna za one koji žele kratko, ali intenzivno iskustvo, i Hercules, petodnevni izazov koji zahtijeva više pripreme i izdržljivosti, ali zauzvrat nudi dublje povezivanje sa prirodom i sobom.

Od prostranih planinskih masiva, preko kristalno čistih jezera, do dubokih kanjona, Durmitor je dom nekih od najimpresivnijih prirodnih ljepota u Evropi. Učesnici će imati priliku da se dive vrhovima kao što su Bobotov Kuk, uživaju u pogledu na Crno jezero i prođu kroz slikovite pejzaže puni zelene šume i divlje flore.

Pored prirodnih ljepota, staze vode pored mjesta bogatih kulturom i istorijom. To uključuje starinska sela, pastirske kolibe i možda čak i susret sa lokalnim stanovništvom koje čuva tradiciju ovog područja.

Bez obzira birate li Lyra ili Hercules format, Highlander Durmitor predstavlja pravi fizički izazov. Staze su dizajnirane tako da testiraju izdržljivost i snagu učesnika, nudeći im priliku za lični razvoj i dostignuće.

Možda i najznačajniji aspekt ovog događaja je osjećaj zajedništva i prijateljstva koji se razvija među učesnicima. Zajednički obroci, večernje zabave i dijeljenje iskustava i savjeta čine Highlander Durmitor više od obične avanture, to je prilika za stvaranje trajnih veza.

Nakon uspješnog završetka avanture, učesnike očekuje proslava uz muziku, hranu i dobro druženje, gdje mogu podijeliti svoje doživljaje sa drugima i proslaviti svoje postignuće.

HIGHLANDER Durmitor, Crna Gora vam nudi dva formata:

Hercules

≈100

Kilometersapproximately

5

Day journey

Lyra

≈25

Kilometersapproximately

1

Day journey

NE OKLIJEVAJ ZAPOČNI SVOJU REGISTRACIJU

Real Stories from Real highlanders

Hikers exercising

BECOME A PART OF
THE HIGHLANDER COMMUNITY!

Get the latest info about events, discounts, and educational content.

Read about all things encompassed in the Adventure of a Lifetime!

HIGHLANDER ADVENTURE

245 Park Avenue, New York, NY

info@highlanderadventure.com

Terms of ServicePrivacy PolicyFAQContact

HIGHLANDER ADVENTURE

245 Park Avenue, New York

info@highlanderadventure.com