HighlanderHercules

  • Zbog svoje ljepote i netaknute prirode, Durmitor i okolna područja proglašeni su nacionalnim parkom 1952. Planinski masiv Durmitora nalazi se na sjeverozapadu Crne Gore i sastoji se od prostrane visoravni (na 1500 m nadmorske visine), ispresijecane dubokim kanjonskim dolinama, prekrivenim planinskim vrhova, od kojih je 48 visokih preko 2000 m (najviši je Bobotov kuk).
  • Staza zahtijeva planinarsko iskustvo i solidnu fizičku spremnost. Savjetuje se prethodni režim vježbanja. Durmitor je planina izuzetne ljepote, jedno od remek djela prirode.

HighlanderLyra

Upustite se u suštinu Highlander duha sa formatom Lyra - jednodnevnom avanturom dizajniranom da u samo 24 sata obuhvati ljepotu, izazov i druženje. Ova staza duga ~25km kroz Nacionalni park Durmitor nudi koncentrovanu dozu zadivljujućih pejzaža, od mirnih jezera do robustnih planinskih vidika. Savršena za one koji žele testirati svoju izdržljivost ili se jednostavno uroniti u prirodu bez obaveze višednevnog pješačenja. Završite putovanje svečanim okupljanjem, proslavljajući dostignuća uz hranu, muziku i nove prijatelje. Pridružite se formatu Lyra da okusite avanturu po kojoj je Highlander Crna Gora poznat.

Hikers exercising

BECOME A PART OF
THE HIGHLANDER COMMUNITY!

Get the latest info about events, discounts, and educational content.

Read about all things encompassed in the Adventure of a Lifetime!

HIGHLANDER ADVENTURE

245 Park Avenue, New York, NY

info@highlanderadventure.com

Terms of ServicePrivacy PolicyFAQContact

HIGHLANDER ADVENTURE

245 Park Avenue, New York

info@highlanderadventure.com