На старт РЕГИСТРАЦИЈА

ПРЕВОЗ ДО ЧЕК-ИН И СТАРТ

Учесниците треба сами да дојдат на ЧЕК-ИН во кампот СКАУТ.

Имајте на ум дека стартот не е на иста локација со местото за регистрација. Транспорт од камп СКАУТ до стартот на HIGHLANER Херкулец ќе биде обезбеден од страна на организацијата.

Доколку имате дополнителен багаж, ве молиме да го известите нашиот тим при регистрација и тие ќе ви излезат во пресрет.

Задолжителна регистрација

На збирното место во „Камп Скаут“ во Струга ќе може да подигнеш:

стартен број, храна за првиот ден, HIGHLANDER ID и мапа. Пред поаѓањето ќе има доволно време за преглед на задолжителната опрема која треба да ја носиш со себе, последни подготовки и планови за рутата по која ќе се движиш првиот ден.

Неколку дена пред самиот старт на настанот ќе добиете мејл во кој ќе биде вклучен вашиот БИБ број, како и QR кодот кој ќе ви биде побаран при регистрација.

Доколку имате дополнителен багаж, ве молиме да го известите нашиот тим при регистрација и тие ќе ви излезат во пресрет.

Храна и Вода

HIGHLANDER Охридско Езеро ви нуди вегетаријанска опција.

Вегански и безглутенски опции не се достапни. Направете го вашиот избор за храна при самата регистрација.

Задолжително да си понесете вода на самиот старт (минимум 4л).

Можете да најдете повеќе информации за храна и вода во правилата на настанот.

Старт

Вашата сигурност е нашиот најголем приоритет, затоа организаторот има за право да ја провери вашата опрема пред самиот старт.

Херкулец

#1

Август 21, 2024 во 7 AM

Орион

#1

Август 25, 2023 at 5 PM.

Hikers exercising

BECOME A PART OF
THE HIGHLANDER COMMUNITY!

Get the latest info about events, discounts, and educational content.

Read about all things encompassed in the Adventure of a Lifetime!

HIGHLANDER ADVENTURE

245 Park Avenue, New York, NY

info@highlanderadventure.com

Terms of ServicePrivacy PolicyFAQContact

HIGHLANDER ADVENTURE

245 Park Avenue, New York

info@highlanderadventure.com