Контролните точки ќе бидат отворени во денови од 06:00 до 22:00 часот.

Мора да соберете печат од секоја контролна точка за да ја добиете титулата HIGHLANDER.

Контролните точки се отворени само во одреденото време. На контролните точки нашиот тим ќе ви помогне да добиете печат, вода, храна и сл.

Доколку не ги поминете сите контролни точки, и за истото немате доказ (печат), ќе бидете дисфалификувани и нема да добиете беџ, амблем и сертификат.

*HIGHLANDER Херкулес: „Извиднички камп“ Струга ќе работи 24 часа. во периодот од 21 - 25 август на полноќ. *ДВАТА ФОРМАТИ: Организиран превоз од ЦЕЛ до „Извиднички камп“ во Струга на 25.08.2024 година (недела).

 

HighlanderHercules

21.08.2024

„Камп Скаут“ во Струга

чек-ин

Задолжително пријавување и збирно место

село Модрич

Старт

Старт на HIGHLANDER Херкулес

7:00 AM

Св. Илија

Контролните точки 1

Отворање

8:00 AM

22.08.2024

Лабунишки Езера

Контролните точки 2

Отворање

9:00 PM

Св. Илија

Контролните точки 1

Затворање

2:00 PM

Горна Белица

Контролните точки 3

Отворање

3:00 PM

23.08.2024

Лабунишки Езера

Контролните точки 2

Затворање

6:00 PM

24.08.2024

село Вишни

Контролните точки 4

Отворање

3:00 PM

Горна Белица

Контролните точки 3

Затворање

1:00 PM

25.08.2024

село Вишни

Контролните точки 4

Затворање

12:00 PM

Автокамп ТРЕСКА с. Радожда

ЦЕЛ

Отворање

08:00 AM

Автокамп Треска, с. Радожда

ЦЕЛ

Затворање

5:00 PM

HighlanderOrion

24.08.2024

„Камп Скаут“ во Струга

чек-ин

Задолжително пријавување и збирно место

село Вишни

Старт

Старт на HIGHLANDER Орион

12:00 AМ

25.08.2024

Автокамп Треска, с. Радожда

ЦЕЛ

Отворање

8:00 AМ

Автокамп Треска, с. Радожд

ЦЕЛ

Затворање

5:00 PМ

Hikers exercising

BECOME A PART OF
THE HIGHLANDER COMMUNITY!

Get the latest info about events, discounts, and educational content.

Read about all things encompassed in the Adventure of a Lifetime!

HIGHLANDER ADVENTURE

245 Park Avenue, New York, NY

info@highlanderadventure.com

Terms of ServicePrivacy PolicyFAQContact

HIGHLANDER ADVENTURE

245 Park Avenue, New York

info@highlanderadventure.com