Проверете го ЦЕНИ КАТЕГОРИИ

Чекор сте поблиску да станете ХАЈЛЕНДЕР. Одберете ја вашата авантура и направете рана регистрација за најдобри цени.

HighlanderХеркулес

21.08. – 25.08.2024

Индивидуална регистрација

Супер рана регистрација

достапно до 30 ноември 2023

EUR 144

Рана регистрација

достапно до 31 јануари 2024

EUR 170

Регуларна регистрација

достапно до 31 мај 2024

4 days left

EUR 210

Последен повик

достапно до 15 август 2024

EUR 250

Групна регистрација 3 + 1

Супер рана регистрација

достапно до 30 ноември 2023

EUR 425

Рана регистрација

достапно до 31 јануари 2024

EUR 510

Регуларна регистрација

достапно до 31 мај 2024

4 days left

EUR 630

Последен повик

достапно до 15 август 2024

EUR 750

Register Now

HighlanderОрион

24.08. - 25.08.2024

Индивидуална регистрација

Рана регистрација

достапно до 31 јануари 2024

EUR 49

Регуларна регистрација

достапно до 31 мај 2024

0 days left

EUR 59

Последен повик

достапно до 15 август 2024

EUR 69

Register Now

КОТИЗАЦИЈАТА ВКЛУЧУВА

 • Дежурна служба за спасување;
 • 3  оброци на ден;
 • HIGHLANDER Охридско Езеро ID – Агенда и опис на контролните точки (со посебен дел за печати од контролните толки);
 • HIGHLANDER  Охридско Езеро мапа – детална мапа и водоотпорна торба за мапата;
 • Учеснички број, ознака за ранец;
 • HIGHLANDER  Охридско Езеро беџ;
 • HIGHLANDER Охридско Езеро амблем;
 • HIGHLANDER Охридско Езеро сертификат;
 • Организација на едукативни и забавни активности во текот на целото времетраење на настанот;
 • Поддршка на старт, цел, контролните точки и вдолж целата стаза;
 • Превоз од „Камп Скаут“ во Струга (збирно место) до селото Модрич (стартна точка), за учесниците на HIGHLANDER Херкулес Охридско Езеро

МАЛОЛЕТНИ ЛИЦА

 • Учеството на малолетни лица на HIGHLANDER Охридско Езро не е дозволено.

ЦЕНИ:

 • + 7% надоместок за Active (системот за регистрација)
 • Цените се менуваат според предодредени датуми или порано доколку е достигнат максимален капацитет.

 

ИНФОРМАЦИИ ЗА ПЛАНОТ ЗА ПЛАЌАЊЕ:

Оваа опција е достапна за учесниците на HIGHLANDER Hercules Охридско Езеро, за учесниците кои ќе се регистрираат пред или на 23 мај, 2024 г.

Плаќањата за HIGHLANDER Hercules Охридско Езеро ќе се извршуваат на следниот начин:

 • Депозит, плаќање бр. 1: за време на регистрацијата
 • Плаќање бр. 2: да се плати до 23 јуни, 2024 г.
 • Плаќање бр.3: да се плати до 23 јули, 2024 г.

.Повеќе информации за Политиката за плаќање тука

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ

Hikers exercising

BECOME A PART OF
THE HIGHLANDER COMMUNITY!

Get the latest info about events, discounts, and educational content.

Read about all things encompassed in the Adventure of a Lifetime!

HIGHLANDER ADVENTURE

245 Park Avenue, New York, NY

info@highlanderadventure.com

Terms of ServicePrivacy PolicyFAQContact

HIGHLANDER ADVENTURE

245 Park Avenue, New York

info@highlanderadventure.com