ОПУШТЕТЕ ГО ТЕЛОТО И ОСЛОБОДИ ГО УМОТ И ДУШАТА

HIGHLANDER не е само пешачење. Ви нуди дополнителна споредна програма за олеснување на вашето тело и за да ви даде можност да запознавате нови луѓе, да воспоставувате нови врски.

HighlanderHercules

Повеќе информации за активностите наскоро.

HighlanderOrion

Повеќе информации за активностите наскоро.

Hikers exercising

BECOME A PART OF
THE HIGHLANDER COMMUNITY!

Get the latest info about events, discounts, and educational content.

Read about all things encompassed in the Adventure of a Lifetime!

HIGHLANDER ADVENTURE

245 Park Avenue, New York, NY

info@highlanderadventure.com

Terms of ServicePrivacy PolicyFAQContact

HIGHLANDER ADVENTURE

245 Park Avenue, New York

info@highlanderadventure.com