Одрекување

маршутата подлежи на промени

HighlanderХеркулец

  • HIGHLANDER Херкулец es Охридско Езеро ве води на 5 дневна авантура по падините на планината Јабланица.
  • те води низ 4 прекрасни врвови со незаборавен поглед кон Охридско Езеро, 4 планински езера чија убавина само може да се почувствува.
  • Вратете се назад низ времето и поминете дел од познатиот римски пат Виа Егнатиа за на крајот да се спуштите на брегот на Охридско Езеро, едно од најстарите езера во светот.

HighlanderОрион

  • HIGHLANDER Орион Охридско Езеро ве води до еден од најдобрите погледи кон Охридско Езеро.
  • Вратете се назад низ времето и поминете дел од познатиот римски пат Виа Егнатиа за на крајот да се спуштите на брегот на едно од најстарите езера во светот.
Hikers exercising

BECOME A PART OF
THE HIGHLANDER COMMUNITY!

Get the latest info about events, discounts, and educational content.

Read about all things encompassed in the Adventure of a Lifetime!

HIGHLANDER ADVENTURE

245 Park Avenue, New York, NY

info@highlanderadventure.com

Terms of ServicePrivacy PolicyFAQContact

HIGHLANDER ADVENTURE

245 Park Avenue, New York

info@highlanderadventure.com