Проверете како да дојдете на настанот за да не го пропуштите почетокот и каде можете да добиете квалитетен сон пред или по вашата Авантура во HIGHLANDER!

ДОАЃАЊЕ СО АВИОН

Имате три аеродроми во околина од кои може да одберете:

  • Охридскиот аеродром, Северна Македонија - 6,5 км
  • Аеродром Скопје, Северна Македонија - 120 км
  • Аеродром Тирана, Р. Албанија, - оддалечен 133км

ARRIVING BY CAR

Пристигнувањето со автомобил би било најлесниот начин да стигнете до настанот.

Препорачуваме да го паркирате во Камп СКАУТ Струга, каде што ќе се изврши задолжителното пријавување на HIGHLANDER.

Доколку доаѓате со кола, поради ограничените паркинг места во Камп СКАУТ Струга, ве молиме навреме да разервирате паркинг место.

СМЕСТУВАЊЕ

„Камп Скаут“ во Струга е отворен за сите оние што сакаат да имаат неколку дена пред настанот или да поминат неколку дена по незаборавната

авантура.

Отворено за сите кои сакаат да уживаат во убавините на Охридското и Струга, градот на мостовите, јагулите и поезијата. Во „Камп Скаут“ може да ја продолжите

Превозот за HIGHLANDER Херкулес го обезбедува организаторот.

Бидејќи почетокот на форматот Херкулес не е на истото место со пријавувањето, Превоз од Камп СКАУТ Струга до стартната точка во с. Модрич, ќе биде организиран од страна на организаторот и тоа на 21 август 2024 г. во 7 часот наутро.

Hikers exercising

BECOME A PART OF
THE HIGHLANDER COMMUNITY!

Get the latest info about events, discounts, and educational content.

Read about all things encompassed in the Adventure of a Lifetime!

HIGHLANDER ADVENTURE

245 Park Avenue, New York, NY

info@highlanderadventure.com

Terms of ServicePrivacy PolicyFAQContact

HIGHLANDER ADVENTURE

245 Park Avenue, New York

info@highlanderadventure.com